...Forward, men, forward! Let it never be said that Texans lag in a fight!  


Lyst på å bli med oss ?Vilkår

Det viktigste for å bli med i 7. Texas er at du har interesse for den amerikanske borgerkrigen, er villig til å lære, og har noen frihelger å ofre på denne hobbyen. Ingen moderne militær erfaring er nødvendig og du behøver ikke være «ekspert» på borgerkrigen. Vi forlanger imidlertid at nye medlemmer skaffer seg godkjent uniform og utrustning, samt deltar på minst ett arrangement i løpet av 18 måneder etter innmelding.

Utgifter til uniform og utstyr kan variere ganske mye, avhengig av om du kjøper nytt eller brukt, men du må regne med å bruke en del tusen kroner. For en infanteri soldat er geværet den største investeringen, som koster 3-5000 kroner nytt. Det koster altså en del å skaffe riktig utstyr (husk at det ikke dreier seg om fabrikklagde saker), men det vil vare i mange år. Når utstyret ditt begynner å bli slitt, da ligner du en veteran. Vi er ikke paradesoldater, så jo mer velbrukt utstyr du har, jo mer tidsriktig er det.

For å bli aktiv medlem i 7. Texas må du oppfylle følgende vilkår:

·        Du være fylt 16 år (søkere under 18 år må ha foreldres/verges tillatelse).

·        Du ikke være forhindret fra å eie skytevåpen. (bl.a. må du holde medlemsskap i skytterklubb)

·        Du være fysisk istand til å fremstå som en infanterisoldat fra borgerkrigen.


Hva koster det å prøve?

Stort sett ikke mer enn utgifter til reise. Du må regne med å betale litt for krutt og tennhetter, men du behøver ikke kjøpe uniform og utstyr på forhånd. Normalt kan vi skaffe ekstra utstyr til utlån for nybegynnere. Vår policy er «try before you buy», så du får anledning til å være med og erfare litt av hva det går ut på før du investerer penger i utstyr. Hvis du er usikker på om dette er noe for deg, ta kontakt med en i avdelingen. Vi har alle vært i dine sko en eller annen gang, så vi skjønner hva det dreier seg om.


En virkelighetssjekk:

Reenacting er ikke rekruttskole.
...men vi forestiller soldater, så du kan forvente å få ordrer når vi er "i felt". Du må kanskje stå korte perioder på vakt, hente ved og vann, eller utføre lignende leir oppgaver som måtte være nødvendig på ett gitt arrangement. Men du vil ha rikelig med tid til å slappe av, stille spørsmål, og delta i diverse sosiale aktiviteter.

Reenacting er ikke overlevelseskurs.
...men du må gjerne leve på mais, tørket kjøtt og kaffe hvis du vil, det er opp til deg. Hva du spiser eller drikker er din sak, så lenge moderne innpakning er noenlunde "kamuflert". Vi vil oppfordre deg til å oppleve så mye av soldatenes liv som du ønsker, men vi er naturligvis klar over at alle må tilbake til hverdagen.

Reenacting er ikke en olympisk øvelse.
... men vi drar på reenactments for å delta. Vi reiser ikke langt for å ligge på ryggen hele dagen, det kan vi gjøre hjemme. Vi er tilhengere av drill. Det er mange ting om borgerkrigen som kan diskuteres, men drill er ikke blant dem. Soldatene drillet jevnlig og ofte. Vi benytter eksakte kopier av de samme reglementene som de brukte, så vår rekonstruksjon i den sammenheng er 100%. Drill gjør oss også mer effektive i "strid", og er dessuten helt nødvendig for å ivareta sikkerheten når et stort antall mennesker bruker svartkrutt munnladervåpen i tette formasjoner. Når vi er i formasjon marsjerer vi fra et sted til ett annet, akkurat som de gjorde. Men på reenactments varer eksersis trening sjelden over en time (og gjennomføres normalt bare 1-2 ganger i løpet av en helg), og marsjene er sjelden lenger enn en kilometer. Så du behøver ikke være idrettsmann for å delta.

 tilbake til index " det nye 7. Texas "


 


Visit 15th Wisconsin on the Net !